fbpx
TOP
Groep kitesurfers @ neretva kiteboarding - kiteplus kitesurfvakanties
Van avonturiers, voor avonturiers

Het KitePlus concept

Met gelijkgezinden weg van de massa

Kitesurfvakanties met dat ietsje meer

We willen onze prachtige ervaringen met jullie delen. De fantastische mensen, de onvergetelijke ervaringen. Een kitesurfvakantie van avonturiers, voor avonturiers.

Authentieke, unieke reiservaring

Met gelijkgezinden op vakantie

Passie voor lokale cultuur

Vol actie en plezier

4 jaar geleden leerden wij deze prachtige kitesurfspot kennen. Wij werden als toevallige passanten zo goed onthaald, geholpen en gecharmeerd door de locals.

Zowel de mensen van de Neretva Kiteboarding, als de locals uit het dorpje Blace doen er alles aan het beste van zichzelf én het beste van Kroatië aan jou te laten zien.

Deze unieke ervaring willen we, in samenwerking met enkele betrouwbare partners, delen met jullie. We willen jou diezelfde fantastische ervaring bezorgen.

Kitesurfvakantie met Kiteplus

Een authentieke en unieke watersportvakantie voor avonturiers.

Lokale gastronomie incl. (vol pension)

4d. Kiteschool (all-in)

Elke dag KitePlus activiteiten

Lokale food, drinks en party's

Tot 10/5/2021: - 5 % korting op de hele reissom!

Een sterk team.

Onze Partners

Vincent en Glenn zijn de bezielers van KitePlus. Om jou een zorgeloze top-vakantie te bezorgen werken zij nauw samen met onze partners.

Klaar voor de vetste kitesurfvakantie ooit?

Twee gedreven reisfanaten

Over Vincent en Glenn

Vincent en Glenn zijn al jaren goede vrienden. Met elk hun eigen ervaringen als ondernemers, reizigers, watersporters en horeca-eigenaars komt goed van pas voor het nieuwe KitePlus.

Vincent is Freelance Cateraar / Reis Organisator bij Ski-Line/Golden Voyages. Werkend voor enkele van de grootste bedrijven in hun sectoren kent hij de slagen van de zweep. In de winter voorziet hij zo’n wintersporters van vlekkeloze skireizen. In de zomer voorziet hij duizenden mensen van lekker eten.

Glenn is Online Marketeer, trotse kapitein en watersportfanaat. Handig met alles wat digitale marketing is, helpt hij tientallen bedrijven met online marketing via Twenty Twenty, zijn online marketing agentschap. Als kapitein van dienst zorgt hij ook voor wakeboardsessies en boottochten.

Glenn’s enthousiasme over actie- en watersporten en passie voor reizen, in combinatie met Vincent’s liefde voor gastronomie en toerisme, geven ze door met het concept ‘KitePlus’.