fbpx
TOP
Groep kitesurfers @ neretva kiteboarding - kiteplus kitesurfvakanties
Van avonturiers, voor avonturiers

Het KitePlus concept

Met gelijkgezinden weg van de massa

Kitesurfvakanties met dat ietsje meer

We willen onze prachtige ervaringen met jullie delen. De fantastische mensen, de onvergetelijke ervaringen. Een kitesurfvakantie van avonturiers, voor avonturiers.

Authentieke, unieke reiservaring

Met gelijkgezinden op vakantie

Passie voor lokale cultuur

Vol actie en plezier

5 jaar geleden leerden wij deze prachtige kitesurfspot kennen. Wij werden als toevallige passanten zo goed onthaald, geholpen en gecharmeerd door de locals.

Zowel de mensen van de Neretva Kiteboarding, als de locals uit het dorpje Blace doen er alles aan het beste van zichzelf én het beste van Kroatië aan jou te laten zien.

Deze unieke ervaring willen we, in samenwerking met enkele betrouwbare partners, delen met jullie. We willen jou diezelfde fantastische ervaring bezorgen.

Kitesurfvakantie met Kiteplus

Een authentieke en unieke watersportvakantie voor avonturiers.

Lokale gastronomie incl. (vol pension)

4d. Kiteschool (all-in)

Elke dag KitePlus activiteiten

Lokale food, drinks en party's

Tot 10/5/2021: - 5 % korting op de hele reissom!

Een sterk team.

Onze Partners

Om jou een zorgeloze top-vakantie te bezorgen werken zij nauw samen met onze partners.

Klaar voor de vetste kitesurfvakantie ooit?

Een uit de hand gelopen hobby

Over KitePlus

“KitePlus draait rond het delen van passie en onvergetelijke momenten. Van mij persoonlijk, maar ook van onze partners op locatie. We leggen allemaal ons hart en ziel in wat we doen. Dat maakt van KitePlus een kleine, fijne en vooral héchte bende.”

Ik ben Glenn van KitePlus, fijn dat je hier bent om ons verhaal te leren kennen. 5 jaar geleden belande ik heel spontaan in Neretva voor mijn eerste kitesurf les. Bevangen door de magie van de locatie, de warmte van de locals en de passie voor watersport en kitesurfen in’t bijzonder, ben ik nooit meer weggegaan.

Het is die magie, die unieke ervaringen, die ik wil delen met jullie. In 2021 deden we dat voor het eerst. Het was, organisatorisch, een harde leerschool. Gelukkig brachten we onze gasten stuk voor stuk een onvergetelijke vakantie.

In 2022 komen we met een licht aangepast programma. Wat meer vrijheid, iets minder ‘all-in’. We luisterden naar jullie feedback, schrapte enkele initiatieven en gaan all-in op wat jullie het fijnst vonden: kiten, wakeboard/wakesurf en onvergetelijke avonden.