fbpx
TOP
Image Alt

SUP-tour Adriatische Zee

SUP-tour Adriatische Zee

€54 / per person
(0 Reviews)

Suppen (Stand Up Paddling) in Kroatië doe je het liefst bij Paddle Surf Croatia, het SUP-center van onze vriend Yvan. Deze local verkende eerst de wereld om uiteindelijk terug te keren naar zijn roots, Bacina.

 

Hier huist hij de, bij ons weten, meest professionele, gezellige en unieke SUP-school van Kroatië (en vermoedelijk omstreken).

 

Deze SUP-tour is werkelijk de crème-de-la-crème. Ontspannen paddlen afwisselend met freeclimbing en van de rotsen de zee in springen. Wat snorkelen hier en daar en een leuke gezonde snack aan de kustlijn.

 

Je ontdekt de geheime spots van de Dalmatische kust. Met enkele onvergetelijke intermezzo’s!

 

Wat wil een actieve watersportfanaat nog meer?

  Tour Plan

  1

  Briefing en verplaatsing

  We starten op de surfclub Paddle Surf Croatia. Hier krijgen we een korte briefing en pakken we de spullen om met de Jeep naar de startlocatie te rijden.
  2

  Start bij de bron

  Je hebt nog een kleine afdaling aan de kustlijn voor de boeg.   We starten onze tour aan een waterbron bij de kust. Hier vertrekken we langs de kustlijn naar de eerste stopplaats.
  3

  Klimmen en springen

  De waaghalzen kunnen freeclimben aan rotswanden. De écht gekken kunnen vervolgens gewoon weer de zee in springen. Zalig, toch?
  4

  Snorkelen

  We stoppen aan enkele prachtige snorkelplaatsen.
  5

  Vis BBQ

  Een korte maar oh-zo-goede lunchpauze. Verse vis op de BBQ. Meer moet het niet zijn.
  6

  Tocht naar Bacina

  Daarna zetten we de terugrit in. We paddlen nog even langs de kust richting Ploče. Via deze havenstad varen we weer naar de Bacina meren. Hier komen we aan aan de chill-zone. Tijd voor een welverdiende apero!