fbpx
TOP
Image Alt
Een rustgevende SUP tour, ideaal voor de beginner.

SUP-tour Bacina

SUP-tour Bacina

€35 / per person
(0 Reviews)

Suppen (Stand Up Paddling) in Kroatië doe je het liefst bij Paddle Surf Croatia, het SUP-center van onze vriend Yvan. Deze local verkende eerst de wereld om uiteindelijk terug te keren naar zijn roots, Bacina.

 

Hier huist hij de, bij ons weten, meest professionele, gezellige en unieke SUP-school van Kroatië (en vermoedelijk omstreken).

 

Na een korte sessie ‘How to SUP’ vertrek je voor een ontspannende tour van ong. 4u door de prachtige natuur. Je krijgt een gids mee die je wat interessante lokale geschiedenis meegeeft en de geheimen deelt van de locals.

 

Deze tocht is ideaal voor beginners. Zachte omstandigheden, een middelmatige afstand en een super-chille pauze in Yvan’s geheime chill-spot.

  • Departure Time
    9
  • Return Time
    13

Tour Plan

1

How-to-SUP

Een korte maar essentiële initiatie om je SUP techniek juist te krijgen. Dit doen we in het "Sladinac" meer. Zo kan je relaxed paddlen door de adembenemende natuur.   Een volgende interessante passage is het "Island of Love", met een leuk stukje lokale geschiedenis.
2

SUP deel 1

Je vertrekt van aan de chill-zone. Eerst even wennen aan je nieuwe vervoersmiddel.   Dit doen we in het "Sladinac" meer. Een volgende interessante passage is het "Island of Love", met een leuk stukje lokale geschiedenis.   Na enkele foto sessies bij de water-lelies gaan we door naar de pauze-spot.
3

Chill-time

Je komt aan aan de geheime chill-spot van Yvan. Deze is gelegen aan het “Crniševo” meer.   Even op adem komen en de omgeving tot jou laten komen. Een frisse slok en lekkere hap vers fruit om dat energieniveau omhoog te krijgen.   Even zwemmen, of zonnen. Het kan allemaal. Genieten is de boodschap!
4

SUP deel 2

Je vertrekt weer richting chillzone. Hiervoor moet je opnieuw onder de “Ždrioc” brug. Een eeuwenoud bruggetje van groot belang voor de locals.   Nu vaar je door naar het grootste meer van de Bacina meren. Je passeert nog een natuurlijke waterbron waarna je je eindbestemming bereikt.   Tijd voor een drankje ;)