fbpx
TOP
Image Alt

SUP-tour Neretva

SUP-tour Neretva

€54 / per person
(0 Reviews)

Suppen (Stand Up Paddling) in Kroatië doe je het liefst bij Paddle Surf Croatia, het SUP-center van onze vriend Yvan. Deze local verkende eerst de wereld om uiteindelijk terug te keren naar zijn roots, Bacina.

 

Hier huist hij de, bij ons weten, meest professionele, gezellige en unieke SUP-school van Kroatië (en vermoedelijk omstreken).

 

De Neretva tour is in tegenstelling tot de Bacina tour een uitdaging. De tour is in afstand langer en de wateren kunnen iets woeliger zijn. De diversiteit in omgeving is dan weer net iets groter dan de Bacina tour.

 

Je kan hier zeker ook genieten van de natuur en omgeving. Ook krijg je hier de gewoonlijke insights en verloren verhalen over de geschiedenis van de Neretva, de tradities, de locals.

  Tour Plan

  1

  Inpakken en wegwezen

  We spreken af bij de surfschool, Paddle Surf Croatia in Bacina Jezera.   Hier verzamel je alle spullen en vertrek je met de jeep naar de startlocatie.   Materiaal klaarmaken en vertrekken maar!
  2

  “Modro oko”
 meer

  Je start aan het Modro Oko meer. Van hieruit duiken we de smalle kanalen in waarmee we het "Desansko jezero" meer bereiken.   Hier vind je aansluiting aan de Neretva rivier
  3

  Chill-time

  Vervolgens nemen we even pauze met een lekkere maar gezonde picnic in de "Banja" omgeving.
  4

  Back on track

  Nu gaan we weer paddlen. We varen door “Šarić Struga” naar Rogotin, een pitoresk dorpje langs de Neretva. Hier kunnen we ontspannen doorpaddlen naar "Stablina".   Aankomen doen we in de haven van Ploče, de grote haven van Dalmatië.